Aikaisemmat näytelmät

Finnhits – tarinoita mikin takaa (2023)

Kari Hotakaisen teksteihin pohjautuvaa musiikkiteatteria Vistan Näyttämöllä! 

Elämä ei ole aina juhlaa, mutta mutkan takana odottaa aina uusi iskelmä. Lavalla kuullaan kaikille tuttuja hittejä, kuten Sata kesää, tuhat yötä ja Mombasa.

Jokaisella karaokelaulajalla on tarina, joka ansaitsee tulla kuulluksi. Nyt on aika herättää nämä tarinat eloon, kun Vistan Näyttämölle astelee karaokeisäntä Juhis (Jere Saaristo), baarin emäntä Mira (Hanna Huhtala) ja liuta kaiken nähneitä kanta-asiakkaita (Hanna Suomi, Marjut Ruusumo, Nana Väätäjä, Harri Vuorela ja Anton Simolin). Karaokebaarissa vallitsee luja yhteishenki ja jokaisella asiakkaalla on sanottavansa, oli kyse sitten rakkauden uudelleen herättelystä tai ylinopeussakoista.

Kari Hotakaisen Finnhits-novellikokoelmaan perustuva esitys on tuttua Hotakaista – tragikomiikkaa ja kirpeää huumoria, jonka käsikirjoittaja Sakari Kirjavainen on paketoinut 70-80-lukujen hittien värittämäksi kokonaisuudeksi. Paimiossa esityksen ohjaa pitkän linjan teatteriohjaaja Timo Tirri. Laulusävelet paikoilleen asettaa lukuisissa Paimion Teatterin esityksissä kapellimestarina toiminut Outi Ollila ja taustoista vastaa esimerkiksi Finlandersista tuttu Pasi Ketola.

Ohjaus Timo Tirri Laulujen harjoitus Outi OllilaOrkestrointi ja ääniefektit Pasi Ketola 

Valosuunnittelu Jorma TapolaKoreografiat Emmi Tiermas ja Marko Carlson

Maskeeraus Jemina Kurum | Lavastus Lassi Turve, Anton Simolin ja työryhmä

Tarpeisto Johanna Johnsson-Jalo | Puvustus Mari Mäntylä | Ääniajo Vertti Silver

Valoajo Benjamin Lehto | Julisteilme Ville Kotamäki | Tuottaja Sebastian Allén


Kiitokset

Veikko Entonen, Markku Kotamäki, Ari-Pekka Pietilä, Jari Hytönen, Tarja Entonen, Ravintola Poimari, Puutarhaliike Helle Oy, YLE Äänitearkisto, Paimion Kaupunki


Elämänmakuinen huumori ja klassikkohitit nostivat hymyn huulille – Paimiossa jyrää! 

Esityskausi 31.12.2022-4.2.2023 | 17 esitystä

Katso tästä kuvia esityksestä

 

Kuva: Jan Sundman

Muut uutiset