Ajankohtaista

Paimion Teatterin kannustuspalkinto kesän tarpeistotiimille

Viulunsoittaja katolla -musikaalin päätösjuhlissa jaettiin ensimmäistä kertaa Paimion Teatterin kannustuspalkinto. Palkinnon sai ansaitusti Viulunsoittaja katolla -musikaalin tarpeistotiimi: kuvassa vasemmalta lähtien Pia Poikonen, Pauliina Kotamäki sekä Päivi Laakso ja heidän lisäkseen tiimiin kuuluvat Johanna Johnsson-Jalo, Essi Saukko, Saija Kotamäki ja Elisa Jalasaho.

Perustelut palkinnolle:

Paimion Teatterin kannustuspalkinto

Palkinto jaetaan vuosittain Paimion Teatterin harrastustoiminnassa vaikuttaneelle henkilölle tai ryhmälle.

Palkinnon jakoperusteena on “voimateko”. Palkinnon saaja on löytänyt uusia puolia ja keinoja itsessään. Palkittu on rohkeasti rikkonut rajojaan ja kehittänyt omaa osaamistaan ja työskennellyt aktiivisesti ja sitoutuneesti Paimion Teatterin hyväksi. Lisäksi palkittu on osoittanut hyvää yhteistyökykyä ja kasvattanut teatteriryhmän positiivista yhteishenkeä.

Palkinnon tarkoitus on kannustaa ja arvostaa kaikkia esityksen valmistamiseen tarvittavia tahoja.

Palkintoa ei jaeta parhaasta suorituksesta.

Palkinnosta päätää kolmijäseninen työryhmä, johon kuuluva Eija-Irmeli Lahti, Paimion Teatterin hallituksen puheenjohtaja ja edellisen vuoden palkinnon saanut. Palkintoa ei voi saada kahtena peräkkäisenä vuotena. Eija-Irmeli Lahden ollessa estyneenä tai hänen tilalleen Paimion Teatterin hallitus nimeää ulkopuolisen teatterin ammattilaisen.

Palkinto on seinäjokisen keramiikkataiteilija Päivi Rintaniemen taideteos “Elämän ilmeet”. 

Lahjoittaja on ohjaaja Eija-Irmeli Lahti.

 

Muut uutiset