Ajankohtaista

15-17-vuotiaille kesätyötä tarjolla!

Hei sinä 15-17 -vuotias nuori – nyt on sinun mahdollisuutesi päästä kesätöihin Finlanders-musikaalimme Oikeesti lipunmyyntiin!

Haemme nyt yhteistyössä OP Lounais-Suomen kanssa kesätyöntekijää kolmen viikon ajalle vahvistamaan lipunmyynti- ja asiakaspalvelutiimiämme kesäteatteriesityksen osalta. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen, lippuvarausten teko sekä lipunmyynti. Työnhakijalta toivomme reipasta asiakaspalveluasennetta, huolellisuutta ja luotettavuutta sekä kykyä omaksua lipunmyyntijärjestelmän käyttö.

Työntekijä tulee työskentelemään 8-26.7.2024. Töitä on tarjolla 15 h/vko eli 3 h/pv ja työtä on vain arkipäivinä, mutta iltapäiväpainotteisesti. Palkka kolmen viikon jaksosta on 500,00 euroa.

Hae rohkeasti mukaan osaksi iloista teatteriporukkaamme!

Hakemus ja mahdollinen CV tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@paimionteatteri.fi  31.3. mennessä. Kesätyöpaikka toteutetaan osana OP Lounais-Suomen Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa. Alaikärajan puolesta riittää, jos täytät vuoden 2024 aikana 15 vuotta. Yläikäraja rajoittaa sitä, että emme voi palkata hakijaa, joka täyttäisi työtehtävän aikana 18 vuotta.

Paimion Teatteri ry on laadukas ja vireä harrastajateatteri, joka on toiminut vuodesta 1978 lähtien. Teatterilla tehdään vuoden aikana pääsääntöisesti kolmenlaisia produktioita: kesäteatteriesitys Paimion Museomäellä (vuonna 2024 Finlanders-musikaali Oikeesti), Lapsi- ja nuorisoteatterin esitys Vistan Näyttämöllä (huhtikuussa 2024 lastennäytelmä Keittiökapina) ja yleensä uudenvuodenaattona ensi-iltansa saava talviteatteriesitys niin ikään Vistan näyttämöllä.

Lisätietoja työpaikasta antaa esityksen tuottaja Sebastian Allén (puh. 0406854533, helpoiten tavoittaa Whatsappilla tai jättäen tekstiviestitse soittopyynnön). Lisätietoa itse esityksestä pääset lukemaan tästä: https://paimionteatteri.fi/ajankohtaista/finlanders-musikaali-oikeesti/ .

 

 

#paimionteatteri #kesäduuniOPnpiikkiin @OPLounaismaa

Muut uutiset