Ajankohtaista

15-17-vuotiaille kesätyötä tarjolla!

Hei sinä 15-17 -vuotias nuori – nyt on sinun mahdollisuutesi päästä kesätöihin Viulunsoittaja katolla -musikaalimme lipunmyyntiin!

Haemme nyt yhteistyössä OP Lounais-Suomen kanssa kahta kesätyöntekijää kolmen viikon ajalle vahvistamaan lipunmyynti- ja asiakaspalvelutiimiämme kesäteatteriesityksen osalta. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden yhteydenottoihin vastaaminen, lippuvarausten teko sekä lipunmyynti. Työnhakijalta toivomme reipasta asiakaspalveluasennetta, huolellisuutta ja luotettavuutta sekä kykyä omaksua lipunmyyntijärjestelmän käyttö.

Toinen työntekijä tulee työskentelemään välillä 5.6.-22.6. ja toinen työntekijä välillä 26.6.-14.7. Töitä on tarjolla 15 h/vko eli 3 h/pv ja työtä on vain arkipäivinä, mutta iltapäiväpainotteisesti. Palkka kolmen viikon jaksosta on 400,00 euroa.

Hae rohkeasti mukaan osaksi iloista teatteriporukkaamme!

Hakemus ja mahdollinen CV tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@paimionteatteri.fi  14.4. mennessä. Kesätyöpaikka toteutetaan osana OP Lounais-Suomen Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjaa. Alaikärajan puolesta riittää, jos täytät vuoden 2023 aikana 15 vuotta. Yläikäraja rajoittaa sitä, että emme voi palkata hakijaa, joka täyttäisi työtehtävän aikana 18 vuotta.

Paimion Teatteri ry on laadukas ja vireä harrastajateatteri, joka on toiminut vuodesta 1978 lähtien. Teatterilla tehdään vuoden aikana pääsääntöisesti kolmenlaisia produktioita: kesäteatteriesitys Paimion Museomäellä, Lapsi- ja nuorisoteatterin esitys Vistan Näyttämöllä ja yleensä uudenvuodenaattona ensi-iltansa saava talviteatteriesitys niin ikään Vistan näyttämöllä.

#paimionteatteri #kesäduuniOPnpiikkiin

Lisätietoja työpaikasta antaa esityksen tuottaja Sebastian Allén (puh. 0406854533, helpoiten tavoittaa Whatsappilla tai jättäen tekstiviestitse soittopyynnön). Lisätietoa itse esityksestä pääset lukemaan tästä: https://paimionteatteri.fi/ajankohtaista/viulunsoittaja-katolla/ .

Muut uutiset