Ajankohtaista

Fantasiamusikaalin uusi tuleminen

Hei arvaa mitä. Tähkäpää jäi taannoin kesken, ikäänkuin starttiviivalle niinkuin jäi kaikki muukin kiva telineisiin vuosiksi, mutta nyt, nyt, nyt! Produktio on täällä ja syksyllä tämä superspektaakkeli saa ensi-iltansa Paimion teatterissa Vistan näyttämöllä (Hirsitie 2, Paimio).

Näytelmän ohjaa Mira Lattu ja musiikit on taikonut ihan huippu Merita Seppälä, joka myös opettaa laulut ja pitää äänihuulistamme huolen

Järjestämme casting-tilaisuuden Vistan näyttämöllä la 22.1.22 KLO. 11.00-13.00 yli 9v. lapsille ja nuorille. Merita laulattaa jokaista yksinään ja Mira taas tekee kanssanne kivoja teatterijuttuja. Näyttelijöiltä kaipaamme laulutaitoa, mukavaa asennetta, sitoutumista ja heittäytymistä ja tanssiakin voit osata, jos osaat
Päivä on kiva lupaamme sen.

Mikäli et ole kiinnostunut näyttelemisestä, kaipaamme tekijöitä myös puvustukseen, lavastukseen, maskeeraukseen, tarpeistoon ja tekniikkaan. Ilmoittaudu alla olevaan osoitteeseen Miralle.

Treenit alkavat helmikuussa ja Ensi-ilta koittaa 23.9.22 (Castingissä jaamme harjoitus- ja esitysaikataulun) Rooleja on n. 20kpl.

Kyselyt ja ilmoittautumiset:
Mira Lattu
pt.nutellat@gmail.com

Tähkäpää ei ole muuten ihan tavallinen prinsessasatu, vaikka ei niissäkään mitään vikaa ole.

Tähkäpäästä löytyy kosketuspintaa vaikkapa  vanhemmuuden kipuiluihin, persiljoiden barrikadeille nousuun, yksinäisyydestä, ystävyyteen, hersyvää hittelyä ja saattaa joku vielä pyyhkästä kyyneleenkin silmäkulmastaan.

Tuu mukaan, tää on siistii!

Muut uutiset